De betrokken en onafhankelijke lokale partij van Ommen

De betrokken en onafhankelijke lokale partij van Ommen

Bestuur

Daan Geurs

Daan Geurs (Voorzitter)

Ik ben één van de oprichters van de VOV. Vanaf dag één ben ik ook de voorzitter van de VOV. Momenteel woon ik in de Ommerschans en geniet ik van mijn pensioen. In 1998 ben ik in Ommen raadslid geworden voor een landelijke partij. Vanaf 2002 tot 2010 ben ik in Ommen wethouder geweest. Door mijn wethouderschap heb ik geleerd dat het belangrijk is dat politiek open en toegankelijk moet zijn. Dat houdt in: ‘gemeenteraad bepaald beleid zonder bemoeienis van de wethouders’. Daarnaast moeten inwoners meer inspraak krijgen in de besluitvorming.
Netty

Netty de Jonge – Midde (Penningmeester)

Ik woon al jaren in Ommen en sinds de oprichting ben ik penningmeester van de VOV. Momenteel ben ik werkzaam als shiftleader bij Albert Heijn in Zwolle. Persoonlijk ben ik van mening dat goede politiek enkel bedreven kan worden als de gemeenteraad luistert naar de behoeftes van inwoners.
Piet Hersevoort

Piet Hersevoort (Bestuurslid)

Ik woon in Ommen en ben al jaren lid van de VOV. In mijn dagelijkse leven werk ik als technicus, vroeger was ik inkoopadviseur bij de overheid. Kortgezegd: ik ging over de aanbestedingen. Naast mijn werk bouw ik mijn eigen vliegtuig. Voor de VOV ben ik bestuurslid. Door mijn inkoopachtergrond vind ik het belangrijk dat de overheid gericht en bewust omgaat met gemeenschapsgeld.
Hans van Lingen

Hans van Lingen (Bestuurslid)

Ik ben sinds het begin bij de VOV aangesloten. Velen kennen mij als trotse eigenaar van Café de Herberg. Naast mijn kroeg ben ik ook bestuurslid van de VOV. Ik vind het belangrijk dat de politiek zich inzet voor de horeca-ondernemers in onze gemeente. Wij zijn immers een groot onderdeel van toeristische sector in Ommen.