Daan Geurs

Daan Geurs

Ik ben één van de oprichters van de VOV. Vanaf dag één ben ik ook de voorzitter van de VOV. Momenteel woon ik in de Ommerschans en geniet ik van mijn pensioen. In 1998 ben ik in Ommen raadslid geworden voor een landelijke partij. Vanaf 2002 tot 2010 ben ik in Ommen wethouder geweest. Door mijn wethouderschap heb ik geleerd dat het belangrijk is dat politiek open en toegankelijk moet zijn. Dat houdt in: ‘gemeenteraad bepaald beleid zonder bemoeienis van de wethouders. Daarnaast moeten inwoners meer inspraak krijgen in de besluitvorming.

Netty

Netty de Jonge-Midde

Ik woon al jaren in Ommen en sinds de oprichting ben ik penningmeester van de VOV. Momenteel ben ik werkzaam als shiftleader bij Albert Heijn in Zwolle. Persoonlijk ben ik van mening dat goede politiek enkel bedreven kan worden als de gemeenteraad luistert naar de behoeftes van inwoners.

Het bestuur bestaat momenteel uit vier personen, dit kan altijd uitgebreid worden. Zie jij het zitten om bij de mooiste lokale partij van Ommen te horen, actief bezig te zijn in de politiek en je steentje bij dragen aan Ommen? Neem dan contact met ons op en we kunnen kijken of dit wat voor jou is.